Over mij

Mijn naam is Karin de Heer. Samen met mijn man en dochter woon ik in de nieuwbouwwijk Park Triangel in Waddinxveen. Hier wonen we met veel plezier. Praktijk Vind je balans heb ik aan huis gevestigd.

Al ruim twintig jaar ben ik docent Nederlands en mentor in het voortgezet onderwijs. Ik begeleid leerlingen die problemen hebben met onder andere AD(H)D, perfectionistisch zijn of niet lekker in hun vel zitten. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen en te begeleiden in hun ontwikkeling. Dat is ook de reden dat ik de opleiding tot coach en counselor ben gaan doen.

In Praktijk Vind je balans begeleid ik zowel jongeren als volwassenen die op zoek zijn naar een persoonlijke coach. Ik bied onder andere hulp bijĀ stress, burn-out en timemanagement. Goed luisteren vind ik als coach/counselor erg belangrijk en ik stel vragen die je aan het denken zetten. Ik laat je het probleem eens vanuit een ander perspectief of een andere invalshoek bekijken. Op die manier kun je kijken naar mogelijkheden in plaats van alleen oog te hebben voor de onmogelijkheden.

Ik bied hulp en begeleiding op maat, want ieder mens is uniek!

Plan een consult met mij